MENCARI PENAWAR LEMBIK BARANG, LEMAH BATIN, TAK TAHAN LAMA?

ATAU NAK TAMBAH SAIZ?

Jom Tengok Tanda-tanda Masalah Lelaki

Ramai orang yang menghubungi kami tidak mengetahui secara spesifik kemungkinan punca yang mereka hadapi. Ini menggambarkan bahawa ramai lelaki yang tidak ambil endah berkaitan dengan kesihatan mereka sendiri. Mari kita tengok tanda-tanda berkaitan dengan masalah lelaki.

1. Kurang tegang atau kurang keras berbanding yang dulu
2. Ada masa boleh tegang, ada masa langsung tak boleh tegang
3. Kehilangan upaya kekal untuk tegang
4. Tidak dapat bertahan lama semasa hubungan badan dengan perempuan
5. Kurang keinginan nafsu dengan perempuan
6. Saiz yang kecil dan tidak memberi nikmat
7. Pancut awal, atau nak tambah masa
8. Badan rasa lesu, badan rasa malas, rasa nafsu semakin berkurang

Adakah anda mempunyai tanda-tanda seperti di atas? Kalau ada, jangan tunggu2 lama. Mengikut rekod yang kami ada, hampir kesemua kes SEBEGINI, berlaku secara tiba-tiba. Iaitu mula-mula sudah ada tanda-tanda, tetapi dibiarkan tanpa dirawat.

Apabila ini berlaku, ada kemungkinan usaha untuk merawat akan menjadi lebih sukar walaupun peratus kejayaan pemulihan tetap tinggi pada kadar 90%.

BUKAN CAKAP KOSONG!

5 TAHUN MATI, HIDUP SEMULA* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain

SAPU PUN BOLEH TAMBAH SAIZ* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain

ANTARA PUNCA MASALAH INI

Komplikasi dari pembedahan

Faktor gaya hidup tidak sihat

Kebiasaan onani sekarang atau dulu

Kencing manis, masalah jantung

Masalah kolestrol, tulang belakang

Kesan sampingan ubatan hospital

Stress, faktor psikologi dan emosi

Berkurang horman tanpa kira usia

Masalah sel-sel dan urat zakar

Mati nafsu sebab menahan diri

Apabila seorang lelaki menjadi seksual ataupun teruja (terangsang), otak menghantar isyarat ke ALAT SULITNYA melalui saraf. Saraf meningkatkan aliran darah ke SITU, menyebabkan tisu berkembang dan mengeras. Oleh itu, apa-apa yang mengganggu sistem saraf atau peredaran darah boleh membawa kepada lemah tenaga batin.

APA YANG DIKATAKAN LEMAH TENAGA BATIN?

Ramai yang menghubungi dan bertanyakan pelbagai isu yang berkaitan dengan lemah tenaga batin, GAGAL KERAS SEPENUHNYA dan banyak lagi soalan-soalan yang berkaitan, termasuklah berkaitan dengan kurang nafsu dan cepat pancut. Berani kami katakan hampir 80% mereka yang bertanya tidak mengetahui perkara asas berkaitan dengan isu ini.

Jadi, kami kongsikan sedikit info supaya anda dapat mengetahui permasalahan ini dengan lebih baik. Ada pun mati itu ialah terma longgar yang digunakan untuk keadaan di mana ALAT SULIT lelaki tidak dapat mengeras seperti kebiasaan. Ia mungkin separuh keras, ada kala keras, ada kala tidak keras, dan ada kalanya memang tidak mempunyai upaya untuk mengeras. Untuk memudahkan cerita, mati pucuk boleh digunakan apabila zakar hilang keupayaan untuk mengeras. Iaitu tidak boleh mengeras walaupun sedikit.

Manakala, lemah zakar boleh dirujuk kepada keadaan di mana zakar tak cukup keras, atau ada masa yang dia keras dan ada masa dia kurang keras.

Satu lagi ialah berkaitan dengan berkurangnya nafsu dan kebiasaannya ialah kurangnya hormon berkaitan. Hormon ini sangat penting kerana ia berupaya untuk memastikan otak memberi arahan supaya darah dapat dipam ke zakar dengan cukup supaya ia boleh menegang dengan sebenar-benarnya.

Ambil maklum bahawa keadaan ini tidak berlaku hanya pada lelaki yang sudah berumur. Malahan, kami mendapat banyak pertanyaan dari lelaki yang berumur lingkungan 20an dan belum berkahwin. Senang kata, masalah ini tidak mengira umur. Maka jangan berfikir “aku muda lagi”. Ia tidak mengira peringkat umur.

MASALAH INI BOLEH BERLAKU TANPA MENGIRA UMUR!

Jangan Pening, Jangan Gundah Gulana, QURE S-SENCE Ada Untuk Anda!QURE S-SENCE – MANTAP LELAKI MASA KINI

Ramuan QURE S-SENCE telah digunakan oleh ramai lelaki dari Sabah hingga ke Perlis. Malahan mendapat permintaan dari Singapura, Brunei dan Indonesia. Apa yang lebih menarik? Perempuan juga tidak segan beli untuk lelaki mereka.

APA BAGUSNYA QURE?

APAKAH MANFAAT QURE?

Manfaat Qure yang utama ialah mengeraskan zakar yang lemah, tidak bermaya atau mati. Ini dapat dibantu dengan memulihkan semula sel-sel yang lemah dan melancarkan perjalanan darah dalam urat. Antara sebab berlaku sel-sel lemah ni pelbagai, antaranya disebabkan oleh kekerapan onani, perlakuan ganas semasa hubungan badan, saluran darah yang bermasalah seperti menyempit. Salah satu punca utama kelemahan zakar ialah yang berkaitan dengan sel-sel itu sendiri. Lebih bagus digandingkan S-Sence + B-Gers

ADAKAH IA SESUAI UNTUK MATI?

Mati pucuk boleh dirujuk sebagai kehilangan upaya untuk zakar menegang atau mengeras secara keseluruhan. Gandingan S-Sence dan B-Gers masih lagi dapat membantu masalah ini, tetapi kebiasaannya mengambil masa yang lebih lama berbanding dengan lelaki yang mempunyai hanya masalah lemah. Tetapi mengikut maklum balas dari pengguna ramuan ini, mati pucuk masih boleh dirawat dengan urutan yang betul. Kami akan berikan cara urutnya.

SAYA ADA PENYAKIT LAIN, BAGAIMANA?

Jika anda ada penyakit kencing manis, sila pastikan bacaan gula dalam lingkungan 6 atau 7. Kerana zakar memerlukan pengaliran darah yang baik untuk membekalkan oksigen. Begitu juga dengan penyakit lain seperti darah tinggi, ianya mestilah stabil. Dalam kata mudah, mana-mana penyakit yang menjadi punca utama, mestilah juga diberikan rawatan.

Sebagai contoh jika anda ada masalah tulang belakang, dan saraf tidak berfungsi dengan baik, carilah rawatan sama ada berjumpa dengan chiropractor atau tukang urut yang mampu memulihkan semula masalah tulang belakang.

APAKAH KAEDAH YANG SESUAI?

Pancitkan Qure S-Sence secukup rasa ke zakar, kemudian urut dari bawah testikel hingga ke kepala, tanpa tekanan yang kuat. Lakukan sehala sahaja. Buat di sebelah pagi dan malam, sekitar 5 – 10 minit. Disyorkan supaya minyak kering sendiri. Jika malas boleh hanya dengan sapu minyak, tetapi hasilnya kurang sedikit berbanding dengan urut.

Sangat bagus bila isteri sendiri yang mengurutnya. Ia akan memberi kesan yang lebih cepat. 

APAKAH RAMUAN QURE S-SENCE?

Dihasilkan KHAS Dengan Formula:

* Perubatan homeopathy
* Herba terpilih
* Minyak Zaitun
* Minyak kelapa dara

BERAPA LAMA KESAN AKAN TIMBUL?

Badan manusia berbeza-beza dan mengikut tahap masalah masing-masing. Bagi yang hanya lemah, kesan boleh dikatakan segara, tetapi kebiasaannya akan mengambil masa beberapa hari. Bagi yang mempunyai penyakit seperti kencing manis, anda disyorkan untuk mengawal bacaan serendah yang boleh.

BOLEHKAH DIGUNAKAN SEMASA BERSAMA PASANGAN?

Jika digunakan untuk hubungan badan, Qure S-Sence boleh digunakan sekali, seeloknya dibersihkan dulu dengan basuh dengan sedikit sabun.

BERAPA LAMA PERLU GUNA?

Selama mana yang anda mahu, dan ikut objektif anda. Jika hanya untuk mengatasi masalah, boleh berhenti apabila telah sembuh dan sesekali gunakan semula untuk memelihara kesihatan. Tetapi jika digunakan untuk menambah saiz, gunalah sehingga saiz yang anda hajatkan tercapai.

BOLEH TAMBAH SAIZ?

Kebiasaannya boleh bantu untuk tambah saiz apabila digunakan secara konsisten. Secara kebiasaannya penggunaan sebotol boleh memberikan kesan yang ketara. Untuk mendapat saiz yang dihajat, perlu guna sehingga saiz yang diinginkan tercapai.

UNTUK TUJUAN PEMBELIAN, TEKAN IMEJ DI BAWAH

Whatsapp Kami Untuk Ubat Lemah Tenaga Batin

SMS Kami Untuk Beli Ubat Mati Pucuk

ATAU, HANTAR MESEJ KEPADA SAYA, SMS/WHATSAPP “QURE” KE 011-38409105

NO CALLS, TIADA PANGGILAN YANG AKAN DIANGKAT

BAGAIMANA RAMUAN QURE S-SENCE TELAH MEMBANTU RAMAI LELAKI

Ini bukan propaganda, ini betul-betul berlaku. Ramai lelaki tidak mengambil berat berkaitan dengan zakar mereka. Hampir keseluruhan yang mempunyai masalah kelelakian tidak mengetahui apa yang berlaku kepada mereka. Ada juga yang rasa mereka hebat, sebab umur masih muda, masih aktif bersukan. Tapi yang nyatanya apa yang berlaku tidak mengira umur atau aktiviti sukan. Ia lebih kepada gaya hidup secara keseluruhan. Bersukan hanya sebahagian kecil dari usaha untuk menambah stamina, bukan untuk memastikan zakar dalam keadaan tip-top.

Kes 1 : Ada sorang isteri yang menghubungi kami dan meminta pendapat perihal suaminya yang mengalami mati pucuk selama lebih 4 tahun. Mati pucuk ya, bukan lemah zakar saja. Dia kata suaminya seorang yang penyegan untuk mencari rawatan, memang ada beberapa kali cuba berubat dengan kaedah urut, tapi tiada perubahan. Dia kata suaminya nampak tidak berkeyakinan dan muram. Kami syorkan untuk mencuba ramuan Qure S- Sence dan ramuan Qure B-Gers. Kami galakkan dia sendiri yang mengurut zakar suaminya. Selepas seminggu kami dapat khabar, zakar suaminya telah menegang dengan baik, tetapi mereka membuat keputusan untuk teruskan urutan sehingga benar-benar yakin. Minggu ke 3, kami dimaklumkan bahawa mereka sudah mula menikmati hubungan badan seperti dulu-dulu.

Kes 2 : Ada seorang budak muda yang tersangat sugul sebab dia kata zakarnya tak dapat menegang dengan baik. Kadang tegang, kadang tidak. Dia mengaku dia kuat onani. Kami syorkan dia guna ramuan Qure S-Sence dan lakukan sendiri urutan. Tak sampai pun seminggu dia maklumkan semula zakarnya dah mula tegang seperti dulu, malahan saiz pun semakin bertambah. Dia kemudiannya beli sebotol lagi untuk terus tambah saiz. Okay, ramuan Qure S-Sence bukan sahaja untuk merawat lemah zakar, tapi juga boleh diguna untuk tambah saiz.

Kes 3 : Kes seorang yang berumur yang mempunyai masalah saraf dan mengaku dia mati pucuk. Qure S-Sence lah yang kami syorkan. Oleh kerana dia ada masalah saraf, agak lama juga dia nak nampak kesan. Akhirnya selepas hari kesepuluh menggunakan Qure S-Sence, barulah zakar dia dapat menegang semula. Mudah-mudahan masalah sarafnya dapat di atasi dengan baik.

Kami yakin, jika ada lelaki yang mengalami masalah seperti ini, ianya bukanlah perkara mustahil untuk dipulihkan. Jalan tetap ada untuk yang mencari rawatan. Mesti berusaha, sebelum usaha-usaha kita diperkenankan.

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain

WHATSAPP SAYA JOM!Apa kes simpan yang macam ni… Nampak cantik menawan, tapi sentiasa menunduk malu.


Cantik menawan tegak macam ni yang patut kita simpan untuk digunakan bila-bila. Sentiasa bersedia.

ATAU ANDA ADA MASALAH SEBEGINI?

Selain dari masalah yang di atas, ramai lelaki tidak sedar atau lebih teruk lagi terlalu ego untuk mengaku bahawa mereka ada masalah-masalah lain. Lebih kurang 3 JUTA orang lelaki di Malaysia (ini jumlah yang ada dalam data) mempunyai masalah seperti diatas, tetapi masih ramai lagi yang hanya membiarkan masalah tanpa mengambil tindakan yang sewajarnya.

Masalah-masalah lain adalah seperti berikut:

1. Pancutan pra-matang.
2. Nafsu yang berkurangan disebabkan faktor usia atau penyakit.
3. Badan mudah penat dan lesu.
4. Lambat terangsang walaupun dibelai oleh isteri.

Kesemua masalah di atas boleh dirawat dengan menggunakan produk Qure sepertimana di bawah.

APA CER? NAK PILIH GAMBAR YANG MANA?Kenapa pilih situasi bilik tidur sebegini. Takkan nak biar suasana yang suram sebegini berterusan. Kesian la sikit kat pasangan kita tu. Jangan dibiarkan, kalau betul sayang. Takut jauh larinya.Kita tengok gambar ni pun dah rasa semacam je kan. Romantik dan tergambar kepuasan di kedua-dua insan ini. Follow jangan tak follow..

APA PENGGUNA KATAQURE S-SENCE

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain


QURE S-SENCE

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain


QURE S-SENCE

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain


QURE S-SENCE + D-LAY

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain


QURE B-GERS

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain


QURE B-GERS

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain


QURE B-GERS

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain


QURE B-GERS

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain


QURE D-LAY

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain


QURE D-LAY

* Disclaimer : Result Varies By Individual
Hasil Berbeza Antara Satu Sama Lain

Qure S-Sence

Produk berasaskan minyak tumbuhan dan herba terpilih Asia untuk memulihkan sel-sel zakar dan urat-urat zakar. Juga berfungsi untuk menambah saiz. Sangat sesuai untuk merawat masalah bagi yang lemah zakar, kuat onani, zakar kurang saiz. Produk kami tidak guna minyak haiwan, berbau menarik dan boleh bawa sembahyang.

SESUAI UNTUK:

Masalah zakar tak dapat menegang semurna

Lelaki yang memang mati pucuk

Zakar yang tak cukup saiz

RM 130 harga jual RM 180

Qure B-Gers

Produk berasaskan herba terplilih Asia. Qure B-gers sesuai untuk lelaki yang mengalami penurunan nafsu akibat dari berkurangnya hormon badan. Isu ini sangat biasa tetapi jarang dapat dikenalpasti. Juga berfungsi untuk melancarkan perjalanan darah. Produk kami tidak menggunakan dadah atau bahan sintetik.

SESUAI UNTUK:

Menaikkan semula nafsu seperti belasan tahun

Mengurangkan rasa lesu badan

Pagi-pagi zakar dah malas bangun

RM 100 harga jual RM 150

Qure D-Lay

Jika anda mengalami masalah pancutan pra-matang, atau memerlukan masa permainan yang lebih lama, maka Qure D-Lay sangat sesuai untuk anda. Ia mengurangkan rasa ngilu lalu membenarkan anda untuk berjuang lebih lama. Hanya sapukan di kepala zakar atau untuk lebih lama, sapukan sekali di semua bahagian sensitif.

SESUAI UNTUK:

Mengurangkan rasa ngilu di tempat sensitif

Tambah masa untuk yang lebih

Boleh digunakan berulang kali satu sesi

RM 90 harga jual RM 130

UNTUK TUJUAN PEMBELIAN, TEKAN IMEJ DI BAWAH

Whatsapp Kami Untuk Ubat Lemah Tenaga Batin

SMS Kami Untuk Beli Ubat Mati Pucuk

ATAU, HANTAR MESEJ KEPADA SAYA SECARA MANUAL, SMS/WHATSAPP “QURE” KE 011-38409105

NO CALLS, TIADA PANGGILAN YANG AKAN DIANGKAT

ANDA ADA PERTANYAAN?

Anda boleh terus saja bertanya dengan saya dengan menghantar mesej sama ada melalui SMS atau Whatsapp ke nombor yang saya paparkan di sini 011-3840 9105.

Tiada apa yang anda perlu malukan kerana ramai juga yang mempunya isu seperti anda. Bak kata pepatah, malu bertanya sesat jalan. Tapi dalam bab lemah tenaga batin, bukan saja sesat jalan, tapi terus tak jumpa jalan.

Hubungi saya bila-bila masa di waktu yang sesuai. Kalau boleh sebelah siang, supaya sebelah malam saya boleh berehat.

CARA BAYARAN

Masukkan pembayaran ke dalam akaun CIMB, Azizan bin Mansor 7040282788 atau akaun RHB, Azizan bin Mansor 11804000025995 dan berikan nama, alamat penghantaran serta bukti pembayaran ke 011-3840 9105. Jualan secara online saja….

Jika tuan ada akaun di bank lain, tuan boleh transfer dari akaun tuan masuk terus ke akaun CIMB saya dengan menggunakan ATM atau Internet Banking dan gunakan kaedah Instant Transfer/IBFT.

JANGAN gunakan Interbank Giro/IBG kerana tidak realtime dan kemungkinan lambat masuk atau reversal boleh berlaku.

UNTUK TUJUAN PEMBELIAN, TEKAN IMEJ DI BAWAH

Whatsapp Kami Untuk Ubat Lemah Tenaga Batin

SMS Kami Untuk Beli Ubat Mati Pucuk

ATAU, HANTAR MESEJ KEPADA SAYA SECARA MANUAL, SMS/WHATSAPP “QURE” KE 011-38409105

NO CALLS, TIADA PANGGILAN YANG AKAN DIANGKAT

TERMA & SYARAT

Copyright https://qure-ultimate.com 2020